0%
https://datingmentor.org/no/be2-anmeldelser/Be2
Avsløring av tilknyttede selskaper

Be2 Anmeldelser: Fungerer det i 2022?

Be2 Anmeldelser: Fungerer det i 2022?
Om nettstedet
Aktivt publikum 71%
Kvalitetsmatcher 91%
Populær alder 21-25
Profiler 1 800 000
Svarrate 87%
Brukervennlighet 7.9
Popularitet 9.2
Bedrageri Veldig sjeldent
Vurdering
9.6
Registrering Gratis
Besøk

Be2 brukere registrerer seg også her:

Fordeler og Ulemper

Fordeler
  • På grunn av den enorme kundedatabasen, er sjansen for å få en perfekt match mye høyere enn noen annen datingside.
  • Appen kan skilte med et smart matchingsystem, der det hver dag er et sett med matchende profiler som foreslås. Hvis ingen av dem interesserer deg, er algoritmen designet for å gi deg et nytt sett med matchende profiler etter 24 timer. Sjelden datingside har et så effektivt matchmaking-system.
  • Be2 har et utmerket støttesystem. Alt du tenker på kan avklares under "Bare spør". Kundeserviceavdelingen er i beredskap til enhver tid.
  • For å få sammen de beste kampene har Be2 tatt søkelyset, noe som er tydelig fra den enorme brukerbasen.
  • Den kan nås av personer i alle aldre (over 18), kjønn eller seksuelle preferanser.
Ulemper
  • Automatisk fornyelse av abonnementsplanen er noen ganger en årsak til bekymring for folk som er nye på nettdating eller bare prøver nettstedet.
  • Pristransparens er mindre i Be2. I generelle vilkår og betingelser er det ingen eksplisitt omtale av prisen, før og med mindre du oppretter en profil på nettsiden.
DatingMentor

Ser du etter en Sugar Daddy-side?

Ta en quiz og finn den perfekte!

Start

Med sin brukervennlige modell og omfattende database med medlemmer, har Be2 Dating gjort det mulig for mange mennesker å finne sine ideelle partnere. Hvis du er singel, klar til å mingle og søker langsiktige datingforhold som kan ende i ekteskap, så er søket ditt over. Du kan ha alt under ett tak med Be2 Dating. En imponerende datingplattform, som garanterer å koble deg sammen med den mest kompatible partneren og hjelper deg å fylle ut tomrommet, er hva Be2 Dating handler om. Den nøye utformede algoritmen appen jobber med vurderer de minste detaljene til begge partnerne for å sikre at den bringer de to mest konsistente personene sammen, som også kan bli livspartnere.

Ikke alle individer er like. Verden er full av mennesker som kan være vellykkede profesjonelle, men når det kommer til dating, viker de ofte unna eller er ikke veldig høylytte om deres behov og bekymringer. For å bygge bro over dette gapet, spiller online dating-industrien en betydelig rolle.

La oss nå forstå funksjonen og andre aspekter ved denne fantastiske datingappen.

Be2s rykte og historie

Be2 Review 2020

Be2 er en av de mest suksessrike og mest kjente matchmaking-nettstedene, som har gjort en ledende kant i bransjen med sitt velutformede brukergrensesnitt. Det gir kundene den mest avslappende hjemme-varmen.

Be2 ble grunnlagt i april 2004 av nettgründerne Robert Wuttke og Andreas Etten. Det drives av Be2 Sarl, som er et Luxembourg-selskap. I over 16 år har selskapet vokst seg til å være det mest ledende datingnettstedet i Europa.

Alle trenger noen som er pålitelige og pålitelige, på et tidspunkt i livet vårt for å dele vårt sanne jeg og ha noen tilbake i nødens stund, noen spesiell som kjenner deg, inn og ut. Midt i verden som alltid er på hjul, full av aktivitet uten stans, er det noen ganger umulig å sosialisere seg og finne en spesiell person. Men nå kan du slutte å bekymre deg og stole helt på at Be2 fyller vakuumet. Denne siden får deg i kontakt med morsomme og interessante mennesker som leter etter et seriøst forhold. Hvis ikke helt nøyaktig, hjelper Be2 deg med å finne den nærmeste matchen med lignende interesser og er likesinnede.

Nettsted og appgrensesnitt, registrering

Be2 er usedvanlig problemfri og brukervennlig når det kommer til bekvemmeligheten av å bruke den. Du er fri til å oppleve hvilket grensesnitt som passer for deg. Den er tilgjengelig både som nettside og også som applikasjon for mobiltelefoner. Appen er gratis og kan lastes ned fra App Store og Google Play Store.

Uansett aldersgruppe, har mobiltelefoner blitt en nødvendighet snarere enn bare bekvemmelighet. Så det er en klar fordel med appversjonen siden den er mer praktisk å bruke den, fra kontoret ditt, eller selv om du er på reise eller på tur og du ønsker å fikse en ideell dato mot helgen, uten å kaste bort noe. tid.

Registreringsprosedyren er enkel og grei. Med gyldig e-postadresse og telefonnummer kan du registrere deg med nettsidens instruksjoner. I løpet av få øyeblikk er du klar til å hoppe i datingverdenen.

Registreringsprosess: Er det enkelt her?

Be2 Review 2020

Etterregistrering er registreringsprosedyren uanstrengt. Alt du trenger å gjøre er å dele den nødvendige informasjonen om deg selv, som er obligatorisk: navn, kjønn, utdanning, vaner, detaljer om fysisk utseende, seksuelle preferanser, religion og plassering. Det er ingen hindring for din seksuelle preferanse. Uavhengig av ditt valg har du tilgang til alle funksjonene på nettstedet.

For å gå videre må du opprette et brukernavn. Etter godkjenning av brukernavnet, skal en personlighetstest tas av profilinnehaveren, noe som gir Be2 en banebrytende kant sammenlignet med sine rivaler. Personlighetstesten inkluderer spørsmål angående karakteren din, oppfatning av forskjellige ting i forskjellige situasjoner og drømmepartnerens personlighet. Spørsmålene skal besvares på en skala fra 1 til 5, og angi din tilbøyelighet. Basert på resultatet beregnet av teamet til Be2, sendes partnerkampanbefalinger til deg. Denne detaljerte prosedyren øker ytterligere sannsynligheten for å finne den best egnede partneren.

Når alt det ovennevnte er gjort, er det nødvendig å laste opp et profilbilde. Det er til din disposisjon å enten gjøre det opplastede bildet uskarpt, kun ses av premium-brukerne, eller å holde det klart (synlig for alle). Selv om det er valgfritt å legge til et profilbilde, anbefales det på det sterkeste for å hjelpe deg med å finne din ideelle match.

Er kontoene ekte her?

Muligheten for falske kontoer på Be2 er svært dyster. Teammedlemmenes registreringer overvåkes nøye for å utelukke uærlige personer med ondsinnede hensikter. Det er en enorm stolthet å hevde at den har vært i stand til å få tusenvis av par sammen ved å bruke denne plattformen.

Nettside og mobilversjon

Be2 er tilgjengelig både som nettside og også som mobilapplikasjon. Med de nyeste og oppdaterte modellene av mobiltelefoner tilgjengelig på markedet, er det absolutt ingenting som ikke kan administreres på telefonen, noe som gjør den til et klart valg fremfor en stasjonær eller bærbar datamaskin. Travle profesjonelle og single som alltid er på hjul, av profesjonelle og personlige årsaker, foretrekker App-versjonen av Be2, som utvilsomt er mer praktisk å få tilgang til i enhver situasjon.

Funksjonene som er tilstede på mobilappversjonen er de samme som nettstedsmotparten, designet utmerket for å gi brukerne en fantastisk opplevelse. På nettsiden vises kampene i en liste. Mens i mobilappen vises profilene i en kolonne med to rutenett.

Spesielle funksjoner

Be2 har sørget for å imøtekomme alle kundene som registrerer seg på siden. Uansett hvor forskjellige de er i deres oppfatning av en ideell date. La oss ta en titt på de unike funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet.

Det er en enorm forskjell i personligheten til hvert individ, som er på utkikk etter en drømmedate. Noen som er en ekstrovert kan formidle følelsene sine veldig enkelt. På den annen side er det noen som viker unna når det kommer til å dele sitt indre. For å gjøre det enklere for denne andre typen, er det en “Bare spør”-seksjon. Du kan stille flere spørsmål fra listen, for å vite mer om din potensielle partner, uten å komme inn i en fullstendig samtale.

Be2 Index er en annen unik funksjon som beregner prosentandelen av din kompatibilitet med den potensielle datoen. Den gir den relative verdien ved å beregne resultatet av personlighetstesten og profilinformasjonen oppgitt av brukeren.

Partnersøk

Be2 Review 2020

Det er enkelt og ukomplisert. Som medlem kan du bla gjennom profilene og se nødvendig informasjon til personen som fanger oppmerksomheten din, ved å sveipe til venstre eller høyre.

Men for å fremme din smak og ta forholdet videre, er bytte til premium-medlemskap et must for å få tilgang til tilleggsfiltrene, sende og motta meldinger osv.

Hvordan fungerer Be2?

Be2 er klart over gjennomsnittet når det gjelder funksjonalitet. Når du har registrert deg hos Be2, gjennomgår du en personlighetstest, for å vite mer om hva du liker og ikke liker, din mening, preferanser og interesser hos den potensielle partneren. Det er obligatorisk og ikke en tidkrevende prosedyre; snarere tar det ikke mer enn 15 minutter av din dyrebare tid.

Etter profilgenereringen er det en liste med tilleggsspørsmål for å avgrense valget ditt ytterligere som raskt kan besvares med et klikk. For eksempel viser den bilder av ulike retter, som du kan rangere etter eget ønske. Det er mange alternativer der du kan uttrykke dine personlige preferanser. Resultatet beregnes under hensyntagen til resultatet av personlighetstesten og observasjonene fra Be2 Index, hvoretter en liste over kompatible partnere sendes til hjemmesiden din for vurdering. Du kan nå legge til de likte profilene til favorittene dine og gå til en tete-a-tete.

Be2 er kjent som en seriøs side. All denne innsatsen er ment å introdusere medlemmene til de genuint kompatible menneskene.

Søkealternativer og filtre hos Be2

De essensielle søkekriteriene og alternativene som er tilgjengelige på Be2 er de samme som på alle andre datingsider, nemlig alder, kjønn, sted og seksuell legning. Men det er noen ganger veldig slitsomt og frustrerende at søket ditt havner hos noen som ikke er din type.

For å unngå slik frustrasjon har Be2 vært bemerkelsesverdig effektiv med å sette på plass ekstra filtre for å hjelpe deg med å finne den best egnede partneren. Disse andre filtrene inkluderer hobbyer, interesser, din foretrukne mattype, personlighetstrekk, tro, religion og din oppfatning, noe som øker innsatsen din og gjør det verdt å anbefale likesinnede potensielle partnere.

Kommunikasjonsmetoder

Den primære kommunikasjonsmåten på Be2 er meldinger. Det er den eneste måten å komme i kontakt med medmedlemmer som vekker din interesse. Medlemmene i Be2 er veldig entusiastiske og aktive, noe som gjør plattformen veldig livlig og spennende. Du kan dele dine bekymringer eller interesser via meldinger, som fungerer som det beste valget for å samhandle. Uten å nøle, kan du umiddelbart sende meldinger og fortelle det andre medlemmet om din interesse for dem. For å sende og motta ubegrensede meldinger, må du imidlertid oppgradere til et betalt abonnement.

Be2 Alternativer

Be2 Review 2020

Datingindustrien er en raskt utviklende og lovende bransje som holder tritt med tempoet i den raskt skiftende verden og holder ensomheten din i sjakk. Utallige datingnettsteder henvender seg til forskjellige kunder basert på alder eller preferansekriterier. Noen nettsteder er perfekte for uformelle tilkoblinger, og noen er ettertraktet for sitt rykte som oppriktige og seriøse matchmakere. Be2 leder dem alle, som en effektiv og kundevennlig nettside med det ultimate motivet for god matchmaking.

De andre konkurrentene i løpet er eHarmony, LDS Planet, Ashley Madison, Match.com og mange andre LDS-datingsider .

Medlemspris og betalingsmåter

Registreringen på Be2 er gratis og gir deg en oversikt over nettsiden, slik at du kan opprette din profil, se daglige anbefalte kamper og bla gjennom andre medlemmer. For å ta interessen din til neste nivå og konvertere den til et varig forhold, må du oppgradere til det betalte medlemskapet, som gir deg rett til å sende og motta meldinger og se andre medlemmers bilder og stemme dem. I tillegg til dette kan du også legge dem til favorittlisten din og starte en samtale umiddelbart. I henhold til planen du har abonnert på, blir premium-medlemskapet ditt automatisk fornyet hver måned. Du kan betale for abonnementet med kredittkortet, debetkortet, bankoverføringen eller PayPal-kontoen.

Gratis medlemsfunksjoner

De gratis medlemskapsfunksjonene inkluderer:

  1. Registrering av kontoinnehaver.
  2. Du kan opprette en profil som en del av gratis medlemskap.
  3. Du kan laste opp et profilbilde, noe som anbefales på det sterkeste.
  4. Lar deg se de daglige anbefalte kampene.

Premium-medlemskapsfunksjoner

Premium-medlemskapsfunksjonene inkluderer:

  1. Sende og motta ubegrensede meldinger.
  2. Du kan legge til kontaktene som interesserer deg i listen over favoritter.
  3. Du kan se profilbildene til andre medlemmer som har gjort dem uskarpe eller på annen måte.
  4. Du kan også se profilen til medlemmer som har sjekket profilen din.
  5. Du kan stemme på profilbildene til andre medlemmer.

Hvor mye koster dating på Be2

Be2 Review 2020

Som gratis medlem kan du vanligvis få tilgang til nettstedet. Hvis du er på utkikk etter en uformell sleng, er det ikke nødvendig å bruke en eneste krone. Men hvis du er inne for et seriøst forhold, så er betalt medlemskap nøkkelen da det gir deg tilgang til alle funksjonene på nettstedet, og dermed maksimerer sjansene dine for å finne din sanne kjærlighet.

Her er prisene for det betalte abonnementet:

Varighet Koste Total
1 måned 55,83 USD 55,83 USD
6 måneder 27,88 USD/måned 167,28 USD
12 måneder 20,89 USD/måned 250,71 USD

Er Be2safe?

Be2 er 100 % sikker og pålitelig. Når du deler din personlige informasjon på en offentlig plattform, med brukere fra alle samfunn og bakgrunner, blir det eneansvaret til forumet å beskytte brukerne. Be2 sørger for og er forpliktet til årsaken til full sikkerhet og sikkerhet for medlemmene. Den har omhyggelig jobbet med og understreket de detaljerte retningslinjene og personvernreglene, som hvert medlem må bli enige om ved registreringen; uten den kan ikke kontoen opprettes. Dette sikrer full sikkerhet for brukerne mot eventuelle ondsinnede hensikter.

I tilfelle mistenkelig aktivitet som blir lagt merke til, kan medlemmet bruke alternativet “Rapporter medlem” uten å kaste bort et øyeblikk.

Teknisk side av beskyttelse

Be2 Review 2020

Be2 er et førsteklasses nettsted med utmerkede funksjoner. Den er vurdert som en av de beste fordi hver funksjon er jobbet med høy presisjon. Nettstedets tekniske aspekt er nøye og effektivt utformet for å gi brukerne den ultimate tilfredsstillelsen med hensyn til deres sikkerhetshensyn. Meldingene som utveksles mellom medlemmene er ende-til-ende kryptert.

Kundeservice

Hvis dating er noe du ikke er vant til, føler du deg litt usikker på plattformen. Med Be2 er det ingenting å bekymre seg for. Bortsett fra den forenklede tilnærmingen og brukervennligheten, har Be2 et utmerket støttesystem, der du kan dele alt som plager deg eller du blir sittende fast med. Den har et team på 60 kundeservicerepresentanter som er tilgjengelige døgnet rundt for å løse spørsmålene dine knyttet til partneranbefalinger, betalinger, kontoer eller noe du måtte tenke på. Du kan sende dem til kundeservice@be2.ie for rask løsning.

Det er en liste over vanlige spørsmål, som er altomfattende og svarer på nesten alle spørsmålene.

Populære brukerspørsmål

Hvordan bestå Be2 Photo Verification?

Bildet som medlemmet laster opp som profilbilde er ikke verifisert, men du kan se profilbildet til det andre medlemmet, bare hvis du laster opp ditt.

Hvordan sletter jeg en Be2-konto?

For å slette kontoen din må du følge de enkle trinnene. Klikk på “Min profil” og gå deretter til “Innstillinger.” Trykk på “Profilstatus” og gå deretter til “RedigerChange”-alternativet, som når du klikker, viser bildeteksten “Slett profil”. Du kan trykke på tasten og slette kontoen din.

Hvordan se hvem som liker deg på Be2 uten å betale?

Dette er dessverre ikke mulig for Be2. De gratis medlemmene har ikke rett til å se hvem som liker profilene deres. Betalte brukere har bare tilgang til denne funksjonen.

Hvordan blokkere noen på Be2?

For å blokkere et medlem er prosessen ganske enkel. Du må gå til profilen til det aktuelle medlemmet, trykke på menyikonet, som tar deg til blokkeringsalternativet.

Hvordan kansellerer jeg et Be2-abonnement?

I tilfelle du ønsker å avslutte Be2-abonnementet ditt, gå til faktureringsinnstillingene for profilen din og klikk på “Avbryt mitt medlemskap”-ikonet. For å være dobbelt sikker, kan du sende en e-post med begrunnelse for kanselleringen, slik at automatisk fornyelse av abonnementet også kan stoppes.

Konklusjon

Be2 Review 2020

Be2 Dating er en utmerket tjeneste som tilfredsstiller travle fagfolk og single på jakt etter et seriøst langsiktig forhold. Du er velkommen om bord til denne sprudlende plattformen til Be2 dating-plattformen, klar til å ta deg til den forfriskende datingverdenen.

Aiden
Aiden
Aiden
MS, RD og forfatter
Aiden er en godkjent relasjonscoach som kan kommunisere på fransk og spansk. Han får sin motivasjon fra ønsket om å hjelpe andre mennesker til å utmerke seg. Han har også lært mye av sine relasjonsmøter, noe som gjør at han kan forstå kundene sine bedre. Aiden besitter kraftige mellommenneskelige og intrapersonlige ferdigheter. Kunnskapen gjør ham i stand til å hjelpe andre mennesker til å styrke og styrke deres tilknytning til seg selv.
SEND DIN ANMELDELSE
Vurdering:

Anbefalte nettsteder

BlackCupid
9.6
Les anmeldelse
Daddyhunt
8.7
Les anmeldelse
Blackplanet
9
Les anmeldelse
Adultspace
9.1
Les anmeldelse