0%
https://datingmentor.org/hr/mingle2-hrvatska-recenzije/Mingle2
Otkrivanje podružnice

Mingle2 Recenzija rujan 2022: Legit ili lažni?

Mingle2 Recenzija rujan 2022: Legit ili lažni?
O web mjestu
Aktivna publika 78%
Kvalitetne utakmice 92%
Popularno doba 25-27
Profili 1 400 000
Stopa odgovora 91%
Jednostavnost korištenja 8
Popularnost 9.2
Prijevara Jako rijetko
Ocjena
9.5
Registracija Besplatno
Posjetite

Mingle2 korisnici se prijavljuju i ovdje:

Za i protiv

Za
  • Besplatno se pridružiti: Ova platforma otvorena je za sve i ne naplaćuje ni lipe za registraciju kao korisnik.
  • Dostupna značajka slanja poruka: razgovor možete pokrenuti sa svima čim završite s registracijom. Nema potrebe čekati dok druga strana također ne bude zainteresirana za razgovor s vama.
  • Potrebni detalji o profilu: potrebno je ispuniti neke minimalne detalje kako bi se pojavili u rezultatima pretraživanja za druge korisnike.
  • Sučelje: Sučelje je dovoljno jednostavno za navigaciju i omogućuje im da pronađu nekoga posebnog bez mnogo složenosti.
Protiv
  • Platforma Mingle2 narušava korisničko iskustvo na web mjestu s više oglasa koji se paralelno prikazuju na prozoru.
  • Malo podataka o profilu: Budući da je za registraciju potrebno malo osobnih podataka, samo profilna slika možda neće biti dovoljna da biste znali o osobi.
  • Nema temeljite provjere: Mingle2 profili se ne testiraju i ne provjeravaju na različitim parametrima, tako da su veće šanse da se lažni profili uvuku.
  • Neograničeni prijenosi fotografija: Korisnik može prenijeti neograničene fotografije na svoj profil, što je vidljivo svima na platformi. To je značajan uzrok invazije lažnih korisnika na vaš profil. Također, minimalna provjera omogućuje vam čak i dodavanje slika koje čak nisu ni vaše fotografije.
  • Korisnici se mogu pojaviti na vrhu u rezultatima pretraživanja pomoću premium značajke. To je ponekad skrivalo ostale vrijedne članove da se ne pojave u rezultatima pretraživanja.

Mingle2 je platforma za upoznavanje za sve koji traže dugoročnu vezu. Pazite na partnera koji ima iste navike, voli i ne voli kao i vi? Zar ne možete ući u vezu, a da se zapravo dobro ne upoznate? U prošlosti ste vidjeli probleme u vezi i ne želite donijeti ishitrenu odluku o izlascima s pogrešnom osobom? Mingle2 je savršena platforma za vas.

Online upoznavanje bilo je hir tijekom godina jer pomaže ljudima da samostalno donesu svoje odluke i mudro procijene svoje mogućnosti. Postoji bezbroj opcija putem interneta i mobilnih aplikacija u kojima je pronalaženje datuma samo komad torte. Većina ljudi ne želi nikakvo uplitanje kada je u pitanju odabir partnera i načina života. Ovih dana web stranice za upoznavanje potiču ljude da iskreno započnu svoje razgovore jer postoji samo slika Infront. Ljudi s različitim namjerama pridružuju se takvim platformama i biraju platforme koje smišljaju ograničena ograničenja.

Mingle2 je jedna takva platforma koja ima za cilj upoznati ljude jedni s drugima bez puno odugovlačenja. Za svakoga tko samo razmišlja o isprobavanju nekih opcija online upoznavanja, to može učiniti s Mingle2. Ova platforma je jednostavna za pridruživanje i besplatna za sve samce. Možete ga isprobati ako ste novi u internetskom prostoru za upoznavanje.

Ugled i povijest Mingle2

Mingle2 Review 2020

Mingle2 je nastao 2008. godine. Ranije je bio najpoznatiji kao JustSayHi.Manje formalni pristup i jednostavnost korištenja za početnike najznačajniji je motivirajući faktor za pridruživanje većeg broja članova. Savršeno je mjesto za samce da pronađu ljude sa sličnim interesima i komuniciraju s njima s najmanjim ograničenjima. Rastuća popularnost aplikacije potiče korisnike koji prvi put dolaze da se okušaju u njoj.

Website and App Interface, Registration

Registracija na Mingle2 je proces dug 30 sekundi. Samo ispunjavanjem malog obrasca s minimalnim detaljima, vi ste kroz njega. U usporedbi s drugim sličnim web stranicama za upoznavanje, za početak je potrebno vrlo malo osobnih podataka. Tijekom prijave dodaje se jedna profilna slika, a više se može reći nakon što postanete član bez ikakvih ograničenja. Korisnik unosi korisničko ime i lozinku kako bi se svaki put prijavio na svoj račun.

Izgled i dojam aplikacije jednostavni su za navigaciju i sadrže potrebne informacije o korisniku. Nakon što se korisnik prijavi, na početnoj stranici prikazuju se neka predložena podudaranja profila i međusobna podudaranja. Korisnik može vidjeti najnovija ažuriranja aktivnosti i profila kada se prijavi. Također, mogu dobiti obavijest ako je netko pregledao njegov profil.

Jedina prepreka besprijekornom korisničkom iskustvu je prikaz oglasa koji zauzimaju puno prostora na zaslonu. Ometa vaše iskustvo pregledavanja, a većinu vremena slučajno kliknete na njih, slučajno gubite puno vremena.

Postupak prijave: Je li ovdje lako?

Postupak registracije u Mingle2 lako je vjetrovit. Korisnici moraju ispuniti neke potrebne detalje u kratkom obrascu za početak. To se radi u neka četiri jednostavna koraka. Adresa e-pošte ili Facebook račun mogu biti dovoljni za stvaranje računa Mingle2. Možete pružiti kratki naslov, nekoliko riječi uvoda i profilnu sliku za početak. To može učiniti da profili izgledaju nedovoljno s vrlo malo informacija da biste odlučili možete li ići.

Nema dodatnih slojeva i parametara za potvrdu koji bi odgodili provjeru autentičnosti vašeg profila. Stoga je razdoblje čekanja prilično manje za pokretanje razgovora.

Za razliku od drugih aplikacija za upoznavanje, nema potrebe za pronalaženjem podudaranja i započinjanjem razgovora. Možete odmah razgovarati s mrežnim korisnicima.

Jesu li računi stvarni ovdje?

Mingle2 Review 2020

Budući da je za prijavu na račun potrebno vrlo malo osobnih podataka, sve je više šansi za stvaranje lažnih profila. Više lažnih računa može se stvoriti s različitim adresama e-pošte. Budući da Mingle2 ne provodi detaljne mjere provjere profila, izgledi su da se mogu stvoriti lažni profili. Ne postoje načini da saznate je li račun stvaran dok ne stupite u interakciju s njim.

Web-mjesto i mobilna verzija

Desktop verzija prima u prosjeku 9.390.000 korisničkih posjeta mjesečno prema statistici posljednjih šest mjeseci, što je poraslo tri puta više od prošlogodišnjih rekorda. Mobilna verzija kompatibilna je s IOS i Android telefonima. Aplikacija vam dobro dođe kada pregledavate datume u blizini svoje lokacije. Aplikacija ima prosječnu ocjenu zvjezdica od 4,3 u trgovini Google Play. Verzija radne površine ima predvidljiv izgled dizajniran u crtama predloška.

Mobilna verzija također ima značajke slične web verziji, ali kompaktnije za korisnike koji se obično prijavljuju u pokretu. Izgled dizajna u mobilnoj verziji izgleda modernije i ažuriranije u usporedbi s web kolegom. Iako na brodu ima mnogo oglasa, mobilno web sučelje ugodnije je za navigaciju od web stranice. Učitavanje stranica traje duže vrijeme u obje verzije.

Posebne značajke

  • Sve nedavne korisničke aktivnosti i relevantna ažuriranja vaših kontakata vidljiva su na početnom zaslonu.
  • Mogućnost pregledavanja u nevidljivom načinu rada
  • Velika zajednica članova foruma koji dijele svoja stajališta o različitim temama
  • Mogućnost slanja poruka i zahtjeva za prijateljstvo improvizira bez ikakvih ograničenja.
  • Funkcionalnost provjere tko je nedavno pregledao vaš profil.
  • Napredne opcije pretraživanja dostupne su za pretraživanje gotovo svakog korisnika na platformi na temelju njihove lokacije i interesa.
  • Saznajte tko je pokazao interes za vas na Mutual Match.

Pretraživanje partnera

Mingle2 Review 2020

Svatko na platformi Mingle2 koja je ispunila njegov profil može biti vidljiv na pretraživanju drugog korisnika. Nema potrebe za uspostavljanjem podudaranja prije nego što se obratite nekome možete izravno iskoristiti opciju chata i odmah komunicirati s njom. Možete pretraživati člana putem korisničkih imena i vidjeti ga ako su na mreži i dostupni za chat.

Možda ćete pronaći i osobe na temelju njihove nedavne aktivnosti, primjerice tko je na mreži radi stvaranja komunikacijskog toka.

Kako funkcionira Mingle2?

Mingle2 je besplatna platforma za upoznavanje na kojoj su vaši profili lako vidljivi bilo kojem drugom članu. Svoj profil možete izraditi za manje od minute s minimalnim detaljima. Također možete držati svoje podatke o profilu otvorenima dok pružate detaljne informacije o sebi. Imate slobodu prići svima na chatu i porukama i poslati im zahtjeve za prijateljstvo bez čekanja na njihovo odobrenje. Možete tražiti bilo koji profil, slati im poruke, a također pokazati interese s poticajima besplatno.

Nakon što je korisnik na mreži, mnogi predloženi profili prikazuju mu se kao potencijalno podudaranje. Može ih kontaktirati ako mu profil izgleda privlačno. Ako je netko na vašem profilu naznačio interes s da, možete mu poslati poruke kao uzajamno podudaranje.

Svoj profil možete učiniti detaljnim koliko god želite naići na prave ljude koji ozbiljno žele nastaviti s stvarima.

Mogućnosti pretraživanja i filtri na Mingle2

Možete pretraživati bilo koga na platformi koja je ispunila njihov profil. Korisnici mogu pretraživati druge na temelju njihove seksualne orijentacije, dobne skupine, lokacije. Postoje i napredne mogućnosti pretraživanja koje filtriraju profile o bračnom statusu, visini, religiji, pušenju, navikama pijenja. Ako ne tražite nekoga konkretno, možete potražiti “tko je na mreži” kako biste trenutno dobili profile svih korisnika na mreži.

Možete pretraživati pomoću korisničkog imena ili želite filtrirati rezultate profila s profilnom slikom.

Komunikacijske metode

Mingle2 Review 2020

Razgovor možete pokrenuti izravnom porukom svima kojima je to prikladno. Postoje opcije da vidite tko je trenutno na mreži i možete početi razgovarati s njima.

Možete izraziti zanimanje za nečiji profil gurkanjem, puhanjem poljupca, prolaskom zagrljaja razigranijim. Predloženom profilu možete naznačiti da ili ne tako da se vaš profil prikazuje na vrhu u sljedećem znaku kada se drugi korisnik prijavi.

Opcija uzajamnog podudaranja ne otkriva drugoj strani da ste zainteresirani za njih dok im se ne svidite. Tada se stvara podudaranje i otkriva identiteti drugoj strani.

Imate mogućnost slanja e-pošte jer je dostupna bitna značajka slanja pošte.

Mingle2 Alternative

  • Kresivo
  • Pure
  • AdultFriendFinder
  • Ashley Madison

Cijena članstva i načini plaćanja

Besplatni plan članstva 0$

Mingle2 Plus Plan:

Trajanje Cijena po mjesecu Ukupno
3 mjeseca 9,95 USD 29.85 USD
6 mjeseci 7,95 USD 47,70 USD
12 mjeseci 5,95 USD 71.40 USD

Cijene su prikazane u USD. Cijene se razlikuju ovisno o vašoj lokaciji, trajanju kupnje i mediju pristupa, tj.

Besplatne značajke članstva

  • Korisnici mogu besplatno izraditi svoj profil na Mingle2.
  • Drugi korisnici mogu napisati svjedočanstva o vama na vašem profilu kao preporuku. To može olakšati korisnicima da odaberu.
  • Vaš popis prijatelja vidljiv je u javnom načinu rada svima.
  • Na popis omiljenih možete dodati željeni broj profila.
  • Avail značajka slanja besplatnih poruka na bilo koji od vaših izbora
  • Slanje zahtjeva za prijateljstvo
  • Sudjelujte u otvorenim forumskim raspravama kako biste dobro upoznali druge korisnike i učili iz njihovih iskustava.
  • Pokažite sviđanje u obliku gurkanja, poljubaca, zagrljaja emotikona.
  • Dostupna je neograničena značajka pretraživanja. Možete pretraživati s različitim parametrima kako biste suzili rezultate.
  • Sve fotografije profila i profila prema zadanim su postavkama javne kako bi ih svatko mogao pregledati.
  • Primite obavijest ako je netko pregledao vaš profil.

Premium značajke članstva

Mingle2 Review 2020
  • Značajka Avail Mutual Match u kojoj se nakon što se oboje svidite, stvara se podudaranje i otkriva identitet drugoga. To štedi mnoge neželjene prekide poruka i daje vam autonomiju da stvari nastavite s ljudima koji vam se već sviđaju.
  • Bilo koji profil možete vidjeti u nevidljivom načinu rada.
  • Primit ćete obavijest ako je netko pročitao vašu poruku.
  • Sve poruke osvježavaju se nakon 30 dana u primarnoj značajki. U odjeljku Mingle2 Plus vaše se poruke pohranjuju zauvijek, a razgovor možete ponovno započeti tamo gdje ste posljednji put otišli.
  • Vaš profil dobiva prednost u odnosu na druge u rezultatima pretraživanja. Vaš će profil biti vidljiv na najboljim rezultatima kako bi vas drugi mogli lako pronaći. Postoji više šansi da vas prava osoba primijeti.

Koliko se datira na Mingle2

Trajanje Cijena po mjesecu Ukupno
Besplatni plan 0 USD 0 USD
3 mjeseca 9,95 USD 29.85 USD
6 mjeseci 7,95 USD 47,70 USD
12 mjeseci 5,95 USD 71.40 USD

Je li Mingle2 siguran?

Aplikacija koristi kolačiće za pohranu vaše povijesti pregledavanja za slanje push obavijesti i sprječavanje bilo kakvih sljedećih prijevarnih aktivnosti. Aplikacija Mingle2 priznaje da dijele korisničke podatke s partnerima trećih strana koji se strogo pridržavaju sigurnosnih smjernica koje su oni postavili. Korisnici mogu blokirati druge korisnike s kojima ne žele biti povezani. Oni mogu postaviti ograničenja za profile koji im mogu poslati poruku.

Također možete isključiti značajku razmjene izravnih poruka kako biste bili sigurni da vas svaki put ne ometaju neželjene poruke.

Možete prijaviti profil za postavljanje neprikladnih fotografija i uvredljivo ponašanje.

Profile možete pregledavati u nevidljivom načinu rada bez davanja do znanja drugoj strani da vam se sviđaju. To će vas također natjerati da nestanete s “tko je online popis.

Tehnička strana zaštite

Mingle2 Review 2020

Sve korisničke aktivnosti u aplikaciji pohranjuju se pomoću kolačića, a mala promjena u korisničkim profilima može podići uzbunu. Mingle2 osigurava sigurnost poslužitelja pomoću vatrozida. Korisnici su prisiljeni prihvatiti uvjete i odredbe koje dijele, što je istinito, točno i potpuno.

Web-lokacija prati sve prikazne oglase, javne objave i poruke kako bi provjerila jesu li prikladni prema smjernicama za sadržaj.

Mingle2 osigurava da koriste popularne pristupnike za plaćanje kako bi omogućili sigurna plaćanja s web stranice.

Korisnička podrška

Većina pitanja korisnika očekuje se i sastavlja kao popis često postavljanih pitanja na web mjestu Mingle2. Na najčešće zabrinutosti s kojima se korisnici suočavaju odgovoreno je u odjeljku s čestim pitanjima. U slučaju da postoje i drugi problemi s kojima se korisnik suočava, može pristupiti forumu za pomoć na Mingle2. Vrlo je vjerojatno; neki su korisnici smislili slične probleme.

Timu za podršku možete poslati e-poštu kada se suočite s tehničkim problemom ili se web-mjesto zbog nekih razloga smanjuje.

Popularna korisnička pitanja

Kako proći provjeru fotografija Mingle2?

Mingle2 nema stroge smjernice za provjeru fotografija. Ne postoji dugotrajan postupak za odobrenje vaše fotografije. Korisnik može dodati bilo koju sliku po svom izboru u vrijeme registracije. Također, nema ograničenja na broj slika koje možete dodati u svoj profil. Nakon što se registrirate, na svoj profil možete dodati neograničen broj slika.

Kako izbrisati Mingle2 račun?

Ne možete izbrisati Mingle2 račun, možete ga deaktivirati, tako da nije vidljiv nikome. Onemogućite u sljedećim koracima:

  • Došlo je do donjeg desnog kuta profila
  • Kliknite Postavke
  • Kliknite na Deaktiviraj račun.

Kako vidjeti tko vas voli na Mingle2 bez plaćanja?

Članovi će dobiti obavijest ako ih netko doda na svoj popis favorita, pregledajte njegov profil. Korisnici mogu poslati poticaj drugim korisnicima koji mu se sviđaju.

Kako blokirati nekoga na Mingle2 ?

  • Kliknite na adresu e-pošte profila koji želite blokirati
  • Pritisnite mogućnost bloka
  • To može spriječiti tu osobu da vas ponovno kontaktira. Međutim, možda ćete ih i dalje vidjeti na popisu internetskih korisnika jer taj račun još nije aktiviran.

Kako otkazati pretplatu na Mingle2?

  • Kliknite opciju Postavke ispod računa.
  • Poništite potvrdni okvir za e-poštu/e-poštu koju želite otkazati.

Zaključak

Mingle2 Review 2020

Mingle2 je jednostavna platforma za upoznavanje s većinom svojih značajki dostupnih besplatno. Ovo bi moglo biti dobro polazište ako ste novi u svijetu upoznavanja i istražujete dostupne opcije samo iz zabave. Možete se naviknuti na to bez trošenja ijedne lipe. Također, postoji veliki broj korisničkih foruma na kojima korisnici mogu podijeliti svoja dobra i ne tako dobra iskustva, što nudi učenje početnicima. Provodadžisanje na Mingle2 zabavnija je stvar; stoga, idealno za samce koji traže ljude na mreži sa sličnim interesima. Nemojte više čekati; dobiti svoj savršeni par na Mingle2 danas!

Alex
Alex
Alex
MS, RD i Pisac
Alex je odobren odnos i holistički life coach. U prošlosti je bio učitelj. Također je sudjelovao u pisanju i aktivnostima holističkog iscjeljivanja. Njegovo poučavanje omogućilo mu je dovoljno znanja da pomogne drugima. Alex je jedan od ljudi koji mnogo vole putovati. Njegova strast prema putovanju i vrijeme koje je proveo u raznim regijama omogućavaju mu da se stavi u kulturu odnosa na različitim mjestima. Njegovo iskustvo otvorilo mu je um za to kako pojedinci izražavaju i nose se s ljubavlju i poslovima.
POŠALJITE VAŠU RECENZIJU
Ocjena:

Preporučene web stranice