0%
https://datingmentor.org/no/mingle2-anmeldelser/Mingle2
Avsløring av tilknyttede selskaper

Mingle2 Anmeldelser 2022 – unike dating muligheter eller svindel?

Mingle2 Anmeldelser 2022 – unike dating muligheter eller svindel?
Om jenter
Date med eldre fyr 3%
Svarfrekvens 91%
Skjønnhet 92%
Populær alder 25-27
Profiler 1.400.000
Om nettstedet
Besøkshastighet 9.2
Bedrageri Veldig sjeldent
Vurdering
9.5
Registration Free
Besøk stedet

Mingle2 brukere registrerer seg også her:

Fordeler og Ulemper

Fordeler
  • Gratis å bli med: Denne plattformen er åpen for alle, og det koster ikke en krone å registrere seg som bruker.
  • Meldingsfunksjon tilgjengelig: Du kan starte samtalen med hvem som helst så snart du er ferdig med registreringen. Det er ikke nødvendig å vente til den andre parten også er interessert i å snakke med deg.
  • Nødvendige profildetaljer: Noen minimumsdetaljer må fylles ut for å vises i søkeresultatene for andre brukere.
  • Grensesnitt: Grensesnittet er enkelt nok til å navigere og lar dem finne noen spesiell uten mye kompleksitet.
Ulemper
  • Mingle2-plattformen forstyrrer brukeropplevelsen på nettstedet med flere annonser som vises parallelt i vinduet.
  • Lite profilinformasjon: Ettersom lite personlig informasjon er nødvendig for registrering, kan det hende at kun et profilbilde ikke er nok til å vite om en person.
  • Ingen grundig verifisering: Mingle2-profiler blir ikke testet og verifisert på forskjellige parametere, så det er større sjanser for at falske profiler kommer snikende.
  • Ubegrenset bildeopplasting: En bruker kan laste opp ubegrensede bilder på profilen sin, som er synlig for alle på plattformen. Dette er en betydelig årsak til invasjonen av profilen din av falske brukere. Minimal verifisering lar deg også legge til bilder som ikke engang er bildene dine.
  • Folk kan vises øverst i søkeresultatene ved å bruke en premium-funksjon. Noen ganger skjulte dette de andre verdige medlemmene fra å dukke opp i søkeresultatene.

Mingle2 er en datingplattform for alle som er ute etter et langsiktig forhold. Ser du etter en partner som har de samme vanene, liker og misliker som deg? Kan man ikke komme inn i et forhold uten å bli godt kjent med hverandre? Du har sett problemer i forholdet tidligere og ønsker ikke å ta en forhastet beslutning om å date en feil person? Mingle2 er den perfekte plattformen for deg.

Nettdating har vært en kjepphest i årenes løp, da det hjelper folk til å ta sine valg uavhengig og vurdere alternativene sine klokt. Det finnes utallige alternativer over internett, og mobilapplikasjoner der det å finne en date bare er en bit av kaken. De fleste ønsker ingen innblanding når det kommer til valg av partnere og levesett. I disse dager oppfordrer datingsider folk til å begynne samtalene med ærlighet, siden det bare er et bilde foran. Folk med ulike intensjoner slutter seg til slike plattformer, og de velger plattformer som kommer med begrensede restriksjoner.

Mingle2 er en slik plattform som tar sikte på å introdusere folk for hverandre uten mye om og men. For alle som bare tenker på å prøve noen online dating-alternativer, kan han gjøre det med Mingle2. Denne plattformen er enkel å bli med og gratis for alle single. Du kan prøve det hvis du er ny på nettdatingområdet.

Omdømme og historie til Mingle2

Mingle2 anmeldelse 2020

Mingle2 ble til i 2008. Tidligere var det best kjent som JustSayHi. En mindre formell tilnærming og brukervennlighet for nybegynnere er den viktigste motivasjonsfaktoren for at flere medlemmer blir med. Det er et perfekt nettsted for single for å finne personer med lignende interesser og samhandle med dem med de minste begrensninger. Den økende populariteten til appen oppfordrer førstegangsbrukere til å prøve seg frem.

Nettsted og appgrensesnitt, registrering

Registrering på Mingle2 er en 30 sekunder lang prosess. Med bare å fylle ut et lite skjema med minimumsdetaljer, er du igjennom det. Sammenlignet med andre lignende dating-nettsteder, krever det svært lite personlig informasjon for å komme i gang. Ett profilbilde legges til mens du registrerer deg, og mer kan sies når du er medlem uten noen grense. Et brukernavn og passord skrives inn av en bruker for å logge inn på kontoen sin hver gang.

Utseendet til appen er enkelt å navigere og inneholder nødvendig informasjon om brukeren. Når brukeren logger på, vises noen foreslåtte profiltreff og gjensidige treff på hjemmesiden. Brukeren kan se de siste aktivitetene og profiloppdateringene når han logger på. De kan også bli varslet hvis noen har sett profilen deres.

Den eneste hindringen for feilfri brukeropplevelse er visning av annonser som opptar mye skjermplass. Det hindrer nettleseropplevelsen din, og mesteparten av tiden klikker du på dem, og kaster bort mye tid ved et uhell.

Registreringsprosess: Er det enkelt her?

Registreringsprosessen i Mingle2 er lettvint. Brukerne må fylle ut noen nødvendige detaljer i et kort skjema for å komme i gang. Det gjøres i noen fire enkle trinn. En e-postadresse eller Facebook-konto kan være tilstrekkelig for å opprette en Mingle2-konto. Du kan gi en kort overskrift, noen få introduksjonsord og et profilbilde for å komme i gang. Dette kan få profilene til å se utilstrekkelige ut med svært lite informasjon til å avgjøre om du kan gå.

Det er ingen ekstra verifiseringslag og parametere for å forsinke profilautentiseringen din. Derfor er ventetiden ganske kortere for å kickstarte samtaler.

I motsetning til andre datingapper, er det ikke nødvendig å finne en match og begynne å chatte. Du kan chatte umiddelbart med online-brukere.

Er kontoene ekte her?

Mingle2 anmeldelse 2020

Siden svært lite personlig informasjon kreves for å registrere deg for kontoen, er det større sjanser for at falske profiler opprettes. Flere falske kontoer kan opprettes med forskjellige e-postadresser. Siden Mingle2 ikke utfører detaljerte profilverifiseringstiltak, er sjansen for at falske profiler kan opprettes. Det er ingen måter å finne ut om en konto er ekte før du samhandler med dem.

Nettside og mobilversjon

Desktop-versjonen mottar i gjennomsnitt 9 390 000 brukerbesøk per måned i henhold til statistikken for de siste seks månedene, som har vokst tre ganger tidligere års rekorder. Mobilversjonen er kompatibel med både IOS- og Android-telefoner. Appen er nyttig når du leter etter datoer i nærheten av din plassering. Appen har en gjennomsnittlig stjernerangering på 4,3 i Google Play-butikken. Desktop-versjonen har en forutsigbar layout designet på linjene til en mal.

Mobilversjonen har også funksjoner som ligner på nettversjonen, men mer kompakt for brukere som vanligvis logger på mens du er på farten. Designoppsettet i mobilversjonen ser mer moderne og oppdatert ut sammenlignet med web-motparten. Selv om det er mange annonser ombord, er mobilnettgrensesnittet mer behagelig å navigere enn nettstedet. Det tar lengre tid å laste sidene i begge versjonene.

Spesielle funksjoner

  • All den nylige brukeraktiviteten og relevante oppdateringer av kontaktene dine er synlige på startskjermen.
  • Mulighet for å surfe i usynlig modus
  • Et stort fellesskap av forummedlemmer som deler sine synspunkter om forskjellige emner
  • Anlegget for å sende meldinger og venneforespørsler improvisert uten noen begrensninger.
  • Funksjonalitet for å sjekke hvem som nylig har sett på profilen din.
  • Avanserte søkealternativer er tilgjengelige for å søke i nesten alle brukere på plattformen basert på deres plassering og interesser.
  • Finn ut hvem som har vist interesse for deg på Mutual Match.

Partnersøk

Mingle2 anmeldelse 2020

Alle på Mingle2-plattformen som har fullført profilen hans kan være synlige på den andre brukerens søk. Det er ikke nødvendig å etablere en kamp før du henvender deg til noen, du kan direkte benytte chat-alternativet og kommunisere med dem umiddelbart. Du kan søke etter et medlem gjennom brukernavn og se dem om de er online og tilgjengelige for chat.

Du kan også finne folk basert på deres nylige aktivitet, for eksempel hvem som er online for å skape en kommunikasjonsflyt.

Hvordan fungerer Mingle2?

Mingle2 er en gratis datingplattform der profilene dine er lett synlige for alle andre medlemmer. Du kan opprette profilen din på mindre enn ett minutt med minimumsdetaljer. Du kan også holde profilinformasjonen åpen mens du gir detaljert informasjon om deg selv. Du har friheten til å henvende deg til hvem som helst på chat og meldinger og sende dem venneforespørsler uten å vente på deres godkjenning. Du kan søke etter hvilken som helst profil, sende dem meldinger og også vise interesser med dytt gratis.

Når brukeren er online, vises mange foreslåtte profiler for ham som en potensiell match. Han kan kontakte dem hvis profilen ser tiltalende ut for ham. Hvis noen har vist interesse med et ja på profilen din, kan du velge å sende dem meldinger som en gjensidig match.

Du kan gjøre profilen din så detaljert som du vil for å komme over ekte mennesker som er seriøse med å ta ting fremover.

Søkealternativer og filtre på Mingle2

Du kan søke på hvem som helst på plattformen som har fullført profilen deres. Brukere kan søke etter andre basert på deres seksuelle legning, aldersgruppe, plassering. Det finnes også avanserte søkealternativer som filtrerer profiler på sivilstatus, høyde, religion, røyking, drikkevaner. Hvis du ikke leter etter noen spesifikt, kan du søke etter “hvem er online” for å få profiler til alle brukerne på nett for øyeblikket.

Du kan søke ved å bruke et brukernavn, eller du vil kanskje filtrere profilresultater med et profilbilde.

Kommunikasjonsmetoder

Mingle2 anmeldelse 2020

Du kan starte en samtale gjennom en direktemelding til alle du finner passende. Det er alternativer for å se hvem som er online for øyeblikket, og du kan begynne å chatte med dem.

Du kan uttrykke interesse for noens profil med et dytt, kysse, gi en klem mer lekent. Du kan angi et ja eller nei til en foreslått profil slik at profilen din vises øverst i neste tegn når den andre brukeren logger på.

Alternativet Gjensidig match avslører ikke for den andre parten at du er interessert i dem før de liker deg tilbake. Det er da en kamp opprettes og identiteter avsløres for den andre parten.

Du har muligheten til å sende dem via e-post siden det er en viktig postfunksjon tilgjengelig.

Mingle2 Alternativer

  • Tinder
  • Ren
  • AdultFriendFinder
  • Ashley Madison

Medlemspris og betalingsmåter

Gratis medlemskapsplan 0$

Mingle2 Plus-abonnement:

Varighet Pris per måned Total
3 måneder 9,95 USD 29,85 USD
6 måneder 7,95 USD 47,70 USD
12 måneder 5,95 USD 71,40 USD

Prisene vises i USD. Prisene varierer basert på din plassering, varighet av kjøpet og tilgangsmedium, dvs. enheten du bruker appen på.

Gratis medlemsfunksjoner

  • Brukere kan opprette profilen sin gratis på Mingle2.
  • Andre brukere kan skrive attester om deg i profilen din som en anbefaling. Dette kan gjøre det lettere for brukere å gjøre sine valg.
  • Vennelisten din er synlig i offentlig modus for alle.
  • Du kan legge til så mange profiler du vil på favorittlisten din.
  • Benytt funksjonen for å sende gratis meldinger til en av dine valg
  • Sender venneforespørsler
  • Delta i åpne forumdiskusjoner for å kjenne andre brukere godt og lære av deres erfaringer.
  • Vis at du liker i form av dytt, kyss, klemmer uttrykksikoner.
  • Ubegrenset søkefunksjon tilgjengelig. Du kan søke med ulike parametere for å avgrense resultatene.
  • Alle profil- og profilbilder er offentlige som standard, slik at alle kan se dem.
  • Få varsel hvis noen har sett profilen din.

Premium-medlemskapsfunksjoner

Mingle2 anmeldelse 2020
  • Avail Mutual Match-funksjonen der når dere begge har likt hverandre, opprettes en kamp og den andres identitet avsløres. Dette sparer mange uønskede meldingsavbrudd og gir deg autonomi til å ta ting videre med folk du allerede liker.
  • Du kan se hvilken som helst profil i en usynlig modus.
  • Du får et varsel hvis noen har lest meldingen din.
  • Alle meldinger oppdateres etter 30 dager i hovedfunksjonen. I Mingle2 Plus lagres meldingene dine for alltid, og du kan starte samtalen på nytt der du sist dro.
  • Profilen din blir foretrukket fremfor andre i søkeresultatene. Profilen din vil være synlig på toppresultatene slik at andre enkelt kan finne deg. Det er flere sjanser for å bli lagt merke til av den rette personen.

Hvor mye koster dating på Mingle2

Varighet Pris per måned Total
Gratis plan 0 USD 0 USD
3 måneder 9,95 USD 29,85 USD
6 måneder 7,95 USD 47,70 USD
12 måneder 5,95 USD 71,40 USD

Er Mingle2 trygt?

Appen bruker informasjonskapsler for å lagre nettleserloggen din for å sende push-varsler og også forhindre eventuelle påfølgende uredelige aktiviteter. Mingle2-appen innrømmer at de deler brukerinformasjon med tredjepartspartnere som strengt følger sikkerhetsretningslinjene satt av dem. Brukere kan blokkere andre brukere som de ikke ønsker å bli koblet til. De kan sette begrensninger på profiler som kan sende dem tilbake meldinger.

Du kan også slå av direktemeldingsfunksjonen for å sikre at du ikke blir forstyrret med uønskede meldinger hver gang.

Du kan rapportere en profil for å ha lagt opp upassende bilder og fornærmende oppførsel.

Du kan bla gjennom profiler i en usynlig modus uten å la den andre parten vite at du liker dem. Dette vil også få deg til å forsvinne fra “hvem er online-listen.

Teknisk side av beskyttelse

Mingle2 anmeldelse 2020

All brukeraktivitet på appen lagres ved hjelp av informasjonskapsler, og en liten endring i brukerprofilene kan slå alarm. Mingle2 sikrer serversikkerhet ved hjelp av brannmurer. Brukere må godta vilkårene og betingelsene som de deler, som er sanne, nøyaktige og fullstendige.

Nettstedet overvåker alle visningsannonser, offentlige innlegg og meldinger for å sjekke om de er passende i henhold til innholdsretningslinjene.

Mingle2 sørger for at de bruker populære betalingsgatewayer for å aktivere sikre betalinger fra nettstedet.

Kundeservice

De fleste av brukernes spørsmål er forventet og kompilert som en liste over vanlige spørsmål på Mingle2-nettstedet. De vanligste bekymringene brukerne møter er besvart i FAQ-delen. I tilfelle det er andre problemer brukeren står overfor, kan han få tilgang til hjelpeforumet på Mingle2. Det er ganske sannsynlig; noen brukere har kommet opp med lignende problemer.

Du kan sende en e-post til supportteamet når du står overfor et teknisk problem, eller siden går ned på grunn av noen årsaker.

Populære brukerspørsmål

Hvordan passerer jeg Mingle2 Photo Verification?

Mingle2 har ingen strenge retningslinjer for bildeverifisering. Det er ingen langvarig prosedyre for å få bildet ditt godkjent. Brukeren kan legge til et hvilket som helst bilde etter eget valg på tidspunktet for registreringen. Det er heller ingen begrensninger på antall bilder du kan legge til profilen din. Når du er registrert, kan du legge til et ubegrenset antall bilder på profilen din.

Hvordan sletter jeg en Mingle2-konto?

Du kan ikke slette Mingle2-kontoen, du kan deaktivere den, så den er ikke synlig for noen. Du kan deaktivere i følgende trinn:

  • Kom til nederste høyre hjørne av profilen
  • Klikk på Innstillinger
  • Klikk på Deaktiver konto.

Hvordan se hvem som liker deg på Mingle2 uten å betale?

Medlemmer vil bli varslet hvis noen legger dem til i favorittlisten deres, se profilen deres. Brukerne kan sende en dytt til andre brukere han liker.

Hvordan blokkere noen på Mingle2?

  • Klikk på e-postadressen til profilen du ønsker å blokkere
  • Trykk på blokkeringsalternativet
  • Dette kan hindre den personen i å kontakte deg igjen. Du kan imidlertid fortsatt se dem på nettbrukerlisten siden den kontoen ennå ikke er aktivert.

Hvordan kansellerer jeg et Mingle2-abonnement?

  • Klikk på Innstillinger-alternativet under kontoen din.
  • Fjern merket for e-posten/e-postene du vil avslutte abonnementet på.

Konklusjon

Mingle2 anmeldelse 2020

Mingle2 er en enkel å bruke datingplattform med de fleste funksjonene tilgjengelig gratis. Dette kan være et godt utgangspunkt hvis du er ny i datingverdenen og utforsker tilgjengelige alternativer bare for moro skyld. Du kan få taket på det uten å bruke en eneste krone. Det er også et stort antall brukerfora der brukere kan dele sine gode og ikke-så-gode erfaringer, som tilbyr nybegynnere å lære. Matchmaking på Mingle2 er en morsommere affære; derfor ideell for single som leter etter folk på nettet med lignende interesser. Ikke vent lenger; få din perfekte match på Mingle2 i dag!

Alex
Alex
Alex
MS, RD og forfatter
Alex er en godkjent relasjons- og helhetlig livscoach. Tidligere har han vært lærer. Han deltok også i skriving og holistiske helbredende aktiviteter. Lærerbakgrunnen hans ga ham tilstrekkelig kunnskap til å hjelpe andre. Alex er en av de som elsker å reise mye. Hans reiselidenskap og tiden han har bodd i ulike regioner gjør at han kan sette seg inn i forholdskulturen på forskjellige steder. Hans erfaring åpnet hans sinn for hvordan individer uttrykker og håndterer kjærlighet og affærer.
SEND DIN ANMELDELSE
Vurdering:

Anbefalte nettsteder