0%
https://datingmentor.org/hr/be2-hrvatska-recenzije/Be2
Otkrivanje podružnice

Be2 Recenzija 2022 – Jedinstvena dating Mogućnosti ili muljaža?

Be2 Recenzija 2022 – Jedinstvena dating Mogućnosti ili muljaža?
O web mjestu
Aktivna publika 71%
Kvalitetne utakmice 91%
Popularno doba 21-25
Profili 1 800 000
Stopa odgovora 87%
Jednostavnost korištenja 7.9
Popularnost 9.2
Prijevara Jako rijetko
Ocjena
9.6
Registracija Besplatno
Posjetite stranicu

Be2 korisnici se prijavljuju i ovdje:

Za i protiv

Za
  • Zbog ogromne baze podataka kupaca, šansa za dobivanje savršenog podudaranja mnogo je veća od bilo koje druge web stranice za upoznavanje.
  • Aplikacija se može pohvaliti pametnim sustavom podudaranja, gdje se svaki dan predlaže skup odgovarajućih profila. Ako vas nitko od njih ne zanima, algoritam je dizajniran da vam pruži još jedan skup odgovarajućih profila nakon 24 sata. Rijetka stranica za upoznavanje ima tako učinkovit sustav spajanja.
  • Be2 ima izvrstan sustav podrške. Sve što vam padne na pamet može se pojasniti u odjeljku "Samo pitajte". Odjel za brigu o kupcima je u pripravnosti u bilo kojem trenutku.
  • Za okupljanje najboljih utakmica, Be2 je preuzeo pozornost, što je vidljivo iz ogromne korisničke baze.
  • Mogu mu pristupiti osobe bilo koje dobi (iznad 18 godina), spola ili seksualnih sklonosti.
Protiv
  • Automatska obnova pretplatničkog plana ponekad je uzrok zabrinutosti za ljude koji su novi u online upoznavanju ili samo isprobavaju web stranicu.
  • Transparentnost cijena je manja u Be2. Općenito, ne postoji izričito spominjanje cijene, sve dok i ako ne izradite profil na web stranici.

Sa svojim jednostavnim modelom i sveobuhvatnom bazom podataka članova, Be2 Dating je omogućio mnogim ljudima da pronađu svoje idealne partnere. Ako ste samci, spremni za druženje i tražite dugoročne veze za upoznavanje koje mogu završiti brakom, onda je vaša potraga gotova. Možete imati sve pod jednim krovom s Be2 Dating. Impresivna platforma za upoznavanje, koja jamči da će vas upariti s najkompatibilnijim partnerom i pomoći vam da ispunite prazninu, ono je što Be2 Dating je sve o tome. Pažljivo osmišljen algoritam s kojim aplikacija radi razmatra minute detalje oba partnera kako bi bili sigurni da će spojiti dvije najdosljednije osobe, koje također mogu postati životni partneri.

Nisu svi pojedinci slični. Svijet je pun ljudi koji bi mogli biti uspješni profesionalci, ali kada je riječ o izlascima, često se ustručavaju ili nisu baš glasni o svojim potrebama i brigama. Kako bi se premostio taj jaz, industrija online upoznavanja igra značajnu ulogu.

Pogledajmo sada funkcioniranje i druge aspekte ove fantastične aplikacije za upoznavanje.

Ugled i povijest Be2

Be2 Review 2020

Be2 je jedna od najuspješnijih i najpoznatijih web stranica za spajanje parova, koja je svojim dobro izrađenim korisničkim sučeljem napravila vodeću prednost u industriji. Svojim kupcima pruža najopušteniju toplinu osjećaja kod kuće.

Be2 su u travnju 2004. godine osnovali online poduzetnici Robert Wuttke i Andreas Etten. Njime upravlja Tvrtka Be2 S.a.r.l., luksemburška tvrtka. Više od 16 godina tvrtka se uzdigla kao vodeća web stranica za upoznavanje u Europi.

Svatko treba nekoga pouzdanog i pouzdanog, u nekom trenutku našeg života da podijelimo svoje pravo ja i da se netko vrati u čas potrebe, netko poseban tko vas poznaje, unutra i van. Usred svijeta koji je uvijek na kotačima, prepun neprekidnih aktivnosti, ponekad je nemoguće družiti se i pronaći nekog posebnog. Ali sada možete prestati brinuti i potpuno se osloniti na Be2 da popuni vakuum. Ova stranica vas dovodi u kontakt sa zabavnim i zanimljivim ljudima koji traže ozbiljnu vezu. Ako nije potpuno točna, Be2 vam pomaže pronaći najbližu utakmicu sa sličnim interesima i istomišljenik je.

Sučelje web-mjesta i aplikacije, registracija

Be2 je izuzetno bez gnjavaže i jednostavan za korištenje kada je u pitanju praktičnost korištenja. Slobodno možete iskusiti koje god sučelje vam odgovara. Dostupan je i kao web stranica i kao aplikacija za mobilne telefone. Aplikacija je besplatna i može se preuzeti iz App Storea i Trgovine Google Play.

Bez obzira na dobnu skupinu, mobilni telefoni postali su nužnost, a ne puka praktičnost. Dakle, postoji određena prednost verzije aplikacije jer je prikladnije koristiti je, iz svog ureda, ili čak ako putujete ili ste na turneji i želite popraviti idealan datum prema vikendu, bez gubljenja vremena.

Postupak registracije je jednostavan i jasan. Uz valjanu adresu e-pošte i telefonski broj, možete se registrirati s uputama web stranice. Za nekoliko trenutaka, spremni ste skočiti u svijet upoznavanja.

Postupak prijave: Je li ovdje lako?

Be2 Review 2020

Nakon registracije, postupak prijave je bez napora. Sve što trebate učiniti je podijeliti potrebne informacije o sebi, što je obvezno: ime, spol, obrazovanje, navike, detalji fizičkog izgleda, seksualne sklonosti, religije i lokacije. Ne postoji prepreka u vezi s vašim seksualnim sklonostima. Bez obzira na vaš izbor, imate pristup svim značajkama web stranice.

Da biste nastavili dalje, morate stvoriti korisničko ime. Na odobrenje korisničkog imena, test osobnosti treba uzeti nositelj profila, što Be2-u daje vrhunsku prednost u usporedbi sa svojim suparnicima. Test osobnosti uključuje pitanja o vašem karakteru, percepciji različitih stvari u različitim situacijama i osobnosti vašeg partnera iz snova. Na pitanja treba odgovoriti na skali od 1 do 5, navodeći vašu sklonost. Na temelju rezultata koji je izračunao tim Tvrtke Be2, šalju vam se preporuke za partnerske utakmice. Ovaj detaljan postupak dodatno povećava vjerojatnost pronalaženja najprikladnijeg partnera.

Nakon što je sve gore navedeno učinjeno, potrebno je učitati profilnu sliku. Na raspolaganju vam je ili zamagliti prenesenu sliku, pregledati je samo premium korisnici ili je držati jasnom (vidljivom svima). Iako nije obavezno dodati profilnu sliku, preporučuje se da vam pomognete pronaći svoje idealno podudaranje.

Jesu li računi stvarni ovdje?

Mogućnost lažnih računa na Be2 je vrlo sumorna. Registracije članova tima pomno se prate kako bi se isključile nepoštene osobe sa zlonamjernim namjerama. Potreban je neizmjeran ponos u tvrdnji da je uspio okupiti tisuće parova, koristeći ovu platformu.

Web-mjesto i mobilna verzija

Be2 je dostupan i kao web stranica i kao mobilna aplikacija. S najnovijim i ažuriranim modelima mobilnih telefona dostupnih na tržištu, ne postoji apsolutno ništa čime se ne može upravljati na telefonu, što ga čini jasnim izborom preko radne površine ili prijenosnog računala. Zauzeti profesionalci i samci koji su uvijek na kotačima, iz profesionalnih i osobnih razloga, preferiraju verziju aplikacije Be2, što je nesumnjivo prikladnije za pristup u bilo kojoj situaciji.

Značajke prisutne na verziji mobilne aplikacije iste su kao i njegov kolega na web stranici, izvrsno dizajniran, kako bi svojim korisnicima pružio fantastično iskustvo. Na web-mjestu podudaranja se prikazuju na popisu. Dok se u mobilnoj aplikaciji profili prikazuju u dva stupca rešetke.

Posebne značajke

Be2 se pobrinuo da udovolji svim kupcima koji se registriraju na web mjestu. Koliko god različiti bili u svojoj percepciji idealnog datuma. Pogledajmo jedinstvene značajke dostupne na web stranici.

Postoji ogromna razlika u osobnosti svakog pojedinca, koji je u potrazi za datumom iz snova. Netko tko je ekstrovert može vrlo lako prenijeti svoje osjećaje. S druge strane, neki se ljudi ustručavaju kada je u pitanju dijeljenje unutarnjeg ja. Da biste olakšali ovaj drugi tip, postoji odjeljak “Samo pitaj”. Možete postaviti dodatna pitanja s popisa, znati više o svom potencijalnom partneru, bez ulaska u cijeli razgovor.

Be2 indeks je još jedna jedinstvena značajka koja izračunava postotak vaše kompatibilnosti s potencijalnim datumom. Daje relativnu vrijednost izračunavanjem rezultata testa osobnosti i informacija o profilu koje je dao korisnik.

Pretraživanje partnera

Be2 Review 2020

To je jednostavno i jednostavno. Kao član možete pregledavati profile i vidjeti potrebne informacije osobe koja vam zapne za oko, jednostavnim povlačenjem ulijevo ili udesno.

Međutim, da biste unaprijedili svoju naklonost i odveli odnos dalje, prelazak na premium članstvo je nužan za pristup dodatnim filtrima, slanje i primanje poruka itd.

Kako be2 funkcionira?

Be2 je očito iznad prosjeka u smislu funkcionalnosti. Nakon što se registrirate na Be2, prolazite test osobnosti, kako biste saznali više o svojim lajkovima i nesviđanjima, vašem mišljenju, preferencijama i interesima, u potencijalnom partneru. To je obvezan, a ne dugotrajan postupak; umjesto toga, ne treba više od 15 minuta vašeg dragocjenog vremena.

Nakon generiranja profila, postoji popis dodatnih pitanja kako biste dodatno usavršili svoj izbor na koja se može brzo odgovoriti klikom. Na primjer, prikazuje slike raznih jela, koje možete ocijeniti prema želji. Postoji mnogo opcija u kojima možete izraziti svoje osobne preferencije. Rezultat se izračunava, uzimajući u obzir ishod testa osobnosti i opažanja Be2 indeksa, nakon čega se na vašu početnu stranicu šalje popis kompatibilnih partnera. Sada možete dodati lajkane profile u svoje favorite i krenuti na tete-a-tete.

Be2 je poznat kao ozbiljno mjesto. Sav taj napor namijenjen je upoznavanju svojih članova s istinski kompatibilnim ljudima.

Mogućnosti pretraživanja i filtara na uređaju Be2

Osnovni kriteriji pretraživanja i opcije dostupne na Be2 isti su kao i na bilo kojoj drugoj stranici za upoznavanje, a to su dob, spol, lokacija i seksualna orijentacija. Ali ponekad je vrlo naporno i frustrirajuće da vaša potraga završi kod nekoga tko nije vaš tip.

Kako bi se izbjegla takva frustracija, Be2 je bio izuzetno učinkovit u postavljanju dodatnih filtara koji će vam pomoći da pronađete najprikladnijeg partnera. Ovi drugi filtri uključuju hobije, interese, vašu preferiranu vrstu hrane, osobine ličnosti, uvjerenja, religiju i vašu percepciju, što ubrzava vaš trud i čini ga vrijednim preporuke potencijalnih partnera istomišljenika.

Komunikacijske metode

Primarni način komunikacije na Be2 je razmjena poruka. To je jedini način da stupite u kontakt s bilo kojim su-članom koji izaziva vaš interes. Članovi Be2 su vrlo entuzijastični i aktivni, što platformu čini vrlo živahnom i uzbudljivom. Svoje brige ili interese možete podijeliti putem poruka, što služi kao najbolji izbor za interakciju. Bez oklijevanja, možete odmah poslati poruku i obavijestiti drugog člana o vašem interesu za njih. Međutim, da biste slali i primali neograničene poruke, morate nadograditi na plaćenu pretplatu.

Be2 Alternative

Be2 Review 2020

Industrija upoznavanja je industrija koja se brzo razvija i obećava i koja prati tempo svijeta koji se brzo mijenja i drži vašu usamljenost podalje. Bezbrojne web stranice za upoznavanje pružaju usluge različitim kupcima na temelju kriterija dobi ili sklonosti. Neke web stranice savršene su za povremene spajanje, a neke su tražene zbog svoje reputacije iskrenih i ozbiljnih tvoraca utakmica. Be2 ih sve vodi, kao učinkovitu web stranicu prilagođenu kupcima s krajnjim motivom dobrog spajanja.

Ostali natjecatelji u utrci su eHarmony, LDS Planet, Ashley Madison, Match.com i mnoge druge LDS Dating stranice.

Cijena članstva i načini plaćanja

Registracija na Be2 je besplatna i daje vam pregled web stranice, omogućujući vam da izradite svoj profil, pregledate dnevne preporučene utakmice i pregledavate druge članove. Da biste svoj interes podigli na višu razinu i pretvorili je u trajan odnos, morate nadograditi na plaćeno članstvo, što vam daje pravo da šaljete i primate poruke i pregledavate fotografije drugih članova i glasate za njih. Osim toga, možete ih dodati i na svoj omiljeni popis i odmah započeti razgovor. Prema planu na koji ste se pretplatili, vaše premium članstvo automatski se obnavlja svaki mjesec. Pretplatnički plan možete platiti kreditnom karticom, debitnom karticom, bankovnim prijenosom ili PayPal računom.

Besplatne značajke članstva

Značajke besplatnog članstva uključuju:

  1. Registracija vlasnika računa.
  2. Profil možete izraditi kao dio slobodnog članstva.
  3. Možete prenijeti profilnu sliku, što je vrlo preporučljivo.
  4. Omogućuje pregled dnevnih preporučenih podudaranja.

Premium značajke članstva

Značajke Premium članstva uključuju:

  1. Slanje i primanje neograničenih poruka.
  2. Kontakte koji vas zanimaju možete dodati na popis favorita.
  3. Možete vidjeti slike profila drugih članova koji su ih zamaglili ili na neki drugi način.
  4. Također možete vidjeti profil članova koji su provjerili vaš profil.
  5. Možete glasovati na profilnim slikama drugih članova.

Koliko je dating na Be2

Be2 Review 2020

Kao slobodan član, općenito možete pristupiti web stranici. Ako tražite povremenu avanturu, nema potrebe trošiti ni jedan peni. Ali ako vas čeka ozbiljna veza, onda je plaćeno članstvo ključ jer vam daje pristup svim značajkama na web stranici, čime se maksimiziraju vaše šanse za pronalaženje vaše prave ljubavi.

Evo cijena plaćene pretplate:

Trajanje Trošak Ukupno
1 mjesec 55,83 USD 55,83 USD
6 mjeseci 27,88 USD/mjesec 167,28 USD
12 mjeseci 20,89 USD/mjesec 250,71 USD

Je li Be2safe?

Be2 je 100% siguran i pouzdan. Kada dijelite svoje osobne podatke na javnoj platformi, s korisnicima iz svih zajednica i pozadina, postaje isključiva odgovornost foruma da zaštiti svoje korisnike. Be2 se brine i predan je cilju potpune sigurnosti i zaštite svojih članova. Pažljivo je radila i naglasila detaljne smjernice i politiku privatnosti, o kojima se svaki član mora dogovoriti u trenutku registracije; bez njega se račun ne može stvoriti. Time se osigurava potpuna sigurnost korisnika od zlonamjernih namjera.

U slučaju bilo kakve sumnjive aktivnosti koja dođe do obavijesti, član može koristiti opciju “Član izvješća”, bez gubljenja trenutka.

Tehnička strana zaštite

Be2 Review 2020

Be2 je premium stranica s izvrsnim značajkama. Ocijenjen je kao jedan od najboljih jer se na svakoj značajki radi s visokom preciznošću. Tehnički aspekt web stranice pažljivo je i učinkovito izrađen kako bi svojim korisnicima pružio krajnje zadovoljstvo u vezi s njihovim sigurnosnim problemima. Poruke koje se razmjenjuju između članova šifrirane su s kraja na kraj.

Korisnička podrška

Ako je izlaženje nešto na što niste navikli, osjećate se pomalo nesigurno na platformi. S Be2, nema razloga za brigu. Osim pojednostavljenog pristupa i jednostavnosti korištenja, Be2 ima izvrstan sustav podrške, gdje možete podijeliti bilo što i sve što vam smeta ili zapnete. Ima tim od 60 predstavnika korisničke službe koji su dostupni 24 sata dnevno kako bi riješili vaše upite vezane uz preporuke partnera, plaćanja, račune ili bilo što što vam padne na pamet. Možete ih poslati poštom na customerservice@be2.ie radi brzog rješenja.

Postoji popis često postavljanih pitanja, koja su sveobuhvatna i odgovaraju na gotovo sve upite.

Popularna korisnička pitanja

Kako proći Be2 provjeru fotografije?

Fotografija koju član prenosi kao profilnu sliku nije potvrđena, ali možete vidjeti profilnu sliku drugog člana, samo ako prenesete svoju.

Kako izbrisati Be2 račun?

Da biste izbrisali svoj račun, morate slijediti jednostavne korake. Kliknite na “Moj profil”, a zatim idite na “Postavke”. Dodirnite “Status profila”, a zatim idite na opciju “EditChange”, koja, kada se klikne, prikazuje opis “Izbriši profil”. Možete pritisnuti tipku i izbrisati svoj račun.

Kako vidjeti tko vas voli na Be2 bez plaćanja?

Nažalost, to nije moguće za Be2. Slobodni članovi nemaju pravo vidjeti tko voli njihove profile. Plaćeni korisnici mogu pristupiti samo ovoj značajki.

Kako blokirati nekoga na Be2?

Da biste blokirali člana, proces je vrlo jednostavan. Morate otići na profil određenog člana, pritisnuti ikonu izbornika, koja će vas odvesti do opcije bloka.

Kako otkazati pretplatu na Be2?

U slučaju da želite prekinuti pretplatu na Be2, idite na postavke naplate svog profila i kliknite ikonu “Otkaži moje članstvo”. Da biste bili dvostruko sigurni, možete poslati e-poštu u kojoj se navodi razlog otkazivanja, tako da se može zaustaviti i automatsko obnavljanje pretplate.

Zaključak

Be2 Review 2020

Be2 Dating je izvrsna usluga koja zadovoljava zaposlene profesionalce i samce u potrazi za ozbiljnom dugoročnom vezom. Dobrodošli ste na ovu šumeću platformu Be2 platforme za upoznavanje, spremnu da vas odvede u osvježavajući svijet upoznavanja.

Aiden
Aiden
Aiden
MS, RD i Pisac
Aiden je odobreni trener za odnose koji može komunicirati na francuskom i španjolskom. Motivaciju dobiva iz želje da pomogne drugim ljudima da se istaknu. Također je puno naučio iz svojih veza, što mu omogućuje da bolje razumije svoje klijente. Aiden posjeduje snažne interpersonalne i intrapersonalne vještine. Znanje mu omogućuje da pomogne drugim ljudima da ojačaju i poboljšaju svoju vezu sa samim sobom.
POŠALJITE VAŠU RECENZIJU
Ocjena: